BLACK NET


LTU    Oras šaltėja, lietaus daugėja ir spalvos nuotraukose tampa vis niūresnės. Na, bet viską galima atgaivinti ryškiais aksesuarais, kuriuos vis dar ruošiuosi įsigyti ! 
Šiandienos derinukas ganėtinai paprastas, bet labai patogus (nesijaudinkit, aš ne beprotė, švarkelis guli už kadro), o, kad viskas neatrodytų per daug "pilkai", į pagalbą pasitelkiau savo avietinį lupdažį, be kurio paskutiniu metu neįšeinu iš namų !
Beje, nuo kitos savaitės teks pradėti derinti ne tik outfitus, bet ir darbą su mokslais, kadangi penktadienį sulaukiau puikių naujienų apie savo būsimą darbo vietą. Ir nors esu labai laiminga, šiek tiek nerimauju, kaip pavyks viską suspėti ir neapleisti blogo.. Na, bet visuomet galite mane sekti per Instagram ir Facebook !
***
 ENG       The weather is getting colder, it's raining almost everyday and it makes the photos look quite gloomy as well. Well, but sometimes it's enough just to wear a colorful necklace and everything becomes brighter !
For today's look I've chosen quite a simple but very comfy outfit. To make it more special I added my favorite raspberry color lipstick which makes all the looks more delicate.
What do you guys think about that? :)


boots ALDO / leggings PRIMARK / skirt&blouse NOWISTYLE / accessories ALDO

Photographer Cristiana Malcica