8 TO GO PROJECT


Prieš išvykstant į Londoną turėjau galimybę prisidėti prie projekto 8 To Go fotosesijos įgyvendinimo! O projekto idėja iš tiesų labai šauni. Šio brand’o kūrėjai, rengiantys tokius Skandinavijos milžinus kaip SAS ir DNB Nord,nusprendė išspręsti problemą, kuri kankina turbūt kiekvieną jauną žmogų einantį į mokyklą. Taip, tai mokyklose privalomi “dress kodai”, kurie dažniausiai ne tik, kad nėra patogūs, bet ir jų išvaizda visai nedžiugina. Taigi, tikslas – sukurti tokius drabužius, kurie būtų ne tik patogūs ir kokybiški, bet ir stilingi.

Mano užduotis šioje fotosesijoje buvo pateikti variantus, kaip galima atrodyti stilingai ne tik po pamokų, bet ir jų metu. Tai buvo išties šauni patirtis, o ir pačiai teko ne tik pabūti stiliste, bet ir sudalyvauti fotosesijoje!

***
Before leaving Lithuania I had a photo shoot for 8 To Go school clothes company. That was a great chance to not only participate as a model but also as a stylist. I think this is a really exciting experience and I hope you'll like the results !


Photographer:
Dainius Ščiuka