BLACK&BEIGE





LTU Kaip greitai bėga laikas.. jau beveik vasaros vidurys, o atrado, ji tik ką tik prasidėjo. Na, bet per daug neliūdžiu, nes yra nemažai dalykų, dėl kurių laukiau,kad ji greičiau prabėgtų. Tiesą pasakius, nuo vakar nebelaukiu. Šeštadienį išvykstu į kelionę pas mylimiausią žmogų pasaulyje ir būčiau visai dėkinga, jei laikas sustotų ir vasara bent šiek tiek sulėtintų tempą. Na, o šiandien mano outfit'as labai patogus, laisvas ir puikiai tinkantis šiltai vasaros dienai. Įsimylėjau savo naująjį MANGO papuošalą, kurį gavau dovanų nuo savo didžiosios sesės gimtadienio proga ! O taip pat ir ZARA plaukų juosta nuo mano gražiosos draugės.
Be to, pastebėjau, jog vis labiau norisi tamsių spalvų, tiesą pasakius, net nežinau kodėl, nes dažniausiai dėvėdavau ryškius, spalvingus drabužius. Ko gero, viskam ateina savo laikas. 
Ką apie šį look'ą manote jūs ? :)
***
ENG Time goes so fast...looks like the summer just begun and now it's almost the middle of this sunny season.  However, I am not sad at all. I mean I was very happy until yesterday. Do you know why? I'm going to visit my love of the life ! And I am absolutely happy as I don't know what. What's about my today's outfit, I've decided to wear something very light and comfy. I'm also in love with this new MANGO necklace which I got as a gift from my sister. 
Well, what do you think about this look guys ?:)