CANDY


Nors atrodo vasara yra metas, kai reikia džiaugtis saulėtomis dienomis, mėgautis kiekviena akimirka,bet mano galvoje - pati didžiausia sumaištis, kokią tik yra buvusi. Troškimas turėti tai, ko šiuo metu negali turėti ir svarbiausia negali nieko nepakeisti, tiesiog varo mane iš proto. Galbūt prie to kažkiek prisideda ir egzaminų atsakymų laukimas. Norisi tiek daug nuveikti,suspėti, tačiau ne viską gali sau leisti, turi tam tikrus dalykus patraukti į šalį, o to padaryti paprasčiausiai nenori. Būtent todėl šiandien nusprendžiau ištrūkti su draugėm ir pasikelti sau nuotaiką, pabėgti nuo visų neigiamų minčių. Juk draugai tam ir yra, kad palaikytų, pakeltų nuotaiką net tada, kai jos visiškai nėra !
Šiandien išėjau iš namų bėgdama į autobusą, todėl mano derinukas visai paprastas, bet labai patogus ir tinkamas tokiam šiltam orui. Iš vasarinių drabužių dėžės išsitraukiau taškuotą candy Stradivarius bliuskutę, priderinau kreminį Zara sijonuką ir pabaigai - naująsias Aldo basutes !
Ką manot?:))
***
Hey guys, it should be the happy summer season but I'm feeling stress surrounding me every single day. And I really don't know what's happening. Maybe it's because I am waiting for my state exam's results or maybe because my love is so far away...However, today I decided to meet my lovely friends because they always help me to feel much happier ! So, I took my quite oldie but lovely Stradivarius blouse, Zara skirt and my new Aldo flats.
What do you think about this?