PEACHY PEACHY


Sveiki sveiki sveiki !

Pagaliau nusprendžiau pradėti rašyti ir lietuviškai, kadangi gana didelė dalis mano skaitytojų yra būtent lietuvaičiai ! Ir net tik dėl to. Kartais yra ganėtinai sunku išreikšti savo emocijas svetima kalba, o ir skaityti daug kam galbūt maloniau :) Šį kartą,kad ir kaip gaila, pasireikšiu labai trumpai ir greitai, kadangi paskutiniai metai mokykloje priverčia imtis įvairiausios veiklos, kuri tikrai ne visada labai maloni :(
So, šiame post'e nusprendžiau parodyti derinuką, kurį sukūriau specialiai kompanijai Nowistyle su jų atsiųstu megztuku. Apie kooperacija su Nowistyle plačiau papasakosiu kitame post'e, o kol kas dalinuosi tik keliomis nuotraukos iš šiandieninės, labai labai trumpos fotosesijos.
Prie Nowistyle persikinio megztuko ,kuris yra iš tiesų labai labai patogus ir mielas, priderinau Zaros silver sijonuką ir patį mėgstamiausią Stradivarius kaklo papuošalą. 

Šiandien tiek ir see you soon !
****
Hello hello hello !

I have some news on my blog today ! I finally decided to write the articles on my blogt in Lithuanian language too. And I really hope that my readers from Lithuania will be happy about that.
So, for today I just want to show you the outfit with Nowistyle peachy sweater. I also matched Zara's silver skirt and one of my favourite necklace from Stradivarius.
Here are just few photos but I hope you will love it !

See you soon,
Ruta